WELCOME TO LSFETc

Liga Studenților din Facultatea de Electronică
și Telecomunicații

Nimic nu se întâmplă involuntar, fii alături de noi voluntar!

Facem parte din:

Cine suntem noi?

Liga Studenţilor din Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii (LSFETc) este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, apartidică, fondată în anul 1996, de către studenţii de la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara.

Suntem o echipă de tineri dedicați şi implicaţi în reprezentarea studenţilor la nivel universitar, local şi naţional. Prin acţiunile noastre, ne dorim să îmbunătățim mediul academic al studenților pe care îi reprezentăm, dar şi mediul social şi profesional.

0
de membrii
0
de ani de LSFETc
0
proiecte
0 +
studenți reprezentați
0 %
dedicare

Proiectele noastre:

What They Say

”Liga, pentru mine, înseamnă mai mult decât o organizație; îmi este familie. Am cunoscut oameni incredibili, plini de entuziasm, inițiativa și idei nemarginite. M-a ajutat să-mi depășesc limitele, să ies din zona de confort și m-a învățat să dau tot ce e mai bun din mine. Această organizație e un amalgam de trăiri și experiențe care te fac un om independent și ambițios. 🤗🥰

Denisa ANGHELONI

“Liga m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt din punct de vedere personal, să știu că mereu vor exista oameni care mă vor sprijini când îmi va fi greu și la rândul meu îi voi sprijini când vor avea nevoie de susținere. Am găsit prieteni, diferite personalități pe care nu știam că le voi întâlni. Simt că mi-am găsit locul în această familie, nu-i pot spune organizație, pentru mine nu e organizație, ci familie.”

Mihai munteanu

“Pe mine liga m-a ajutat să-mi ies din zona de confort, să realizez că pot face orice îmi propun, indiferent de cât de obosită sau ocupată sunt. M-a ajutat să-mi fac prieteni noi, să cunosc oameni minunați care chiar se dedică muncii lor. Faptul că fac parte din ligă mă bucură enorm. ☺️❤️

Anda Putnic